Carrer de Viladorada, 19 - Manresa, 08243, Barcelona

Plantes i flors a Manresa

Catàleg de plantes i flors de Viver Serra a Manresa

Què és el que estàs buscant? Vols una planta d’interior que no requereixi moltes cures? Desitges plantar unes flors al teu jardí i no saps quines són les més apropiades? T’acabes d’aficionar a la jardineria i necessites equipar-te amb les eines i accessoris de treball? La resposta a aquestes i altres preguntes ho trobes a Viver Serra, la teva empresa especialitzada en flors i plantes a Manresa.

Plantes y flors a Manresa

Àmplia varietat de flors i plantes d’interior i exterior

Fa molts anys que cultivem i comercialitzem plantes i flors d’interior i exterior i, per aixó, ens sentim amb l’experiència, les ganes i la motivació per assessorar-te i aconseguir que tinguis un jardí que passi de normal a espectacular.

A Viver Serra ens caracteritzem per la qualitat de les nostres flors i plantes, per l’àmplia varietat d’opcions i pels preus ajustats. Si estàs buscant la màxima qualitat al millor preu, sens dubte alguna som el que necessites.

Aquí et presentem el nostre catàleg virtual, amb algunes de les plantes, flors, accessoris i complements més demandats pels nostres clients. Si no has localitzat en el nostre catàleg l’article que estaves buscant això no vol dir que no ho tinguem, sinó que no ho hem publicat a la web.

En aquest cas, et recomanem que vinguis a veure’ns fins a les nostres instal·lacions o, si ho prefereixes, et posis en contacte amb nosaltres trucant al 938 741 938 o enviant un correu electrònic a la següent adreça: gerentviverserra.net

Productes de jardineria al millor preu

A Viver Serra treballem tant per a professionals del sector de la jardineria i decoració d’exteriors com per a particulars que desitgen adquirir un article concret.

Per a nosaltres cada client és únic i així és com li fem sentir, amb una atenció completament personalitzada i un assessorament tècnic que dóna resposta a totes les seves preguntes.

Confia en nosaltres i converteix la jardineria en la teva afició.