viver a manresa

Viver a Manresa

viver a Manresa

Vine a conèixer-nos al nostre viver i descobreix la més àmplia varietat de plantes i flors a Manresa

T’agradaria tenir un jardí com de pel·licula? Ets un amant de la jardineria i vols comprar els millors articles per la cura de les teves plantes? Desitges fer un regal diferent en forma de flor? Vine a Viver Serra i troba la més àmplia varietat de flors i plantes del mercat. Som un viver a Manresa que compta amb una llarga trajectòria familiar dedicada al cultiu i distribució de tot tipus de plantes i flors.

T’ajudem a crear el jardí que sempre has somiat

A Viver Serra amem el nostre treball, ens fascina el món de la flor i ens enorgulleix poder ajudar-te amb tots els dubtes que tinguis sobre la cura d’una planta, la forma de plantació d’un arbre o les característiques d’unes llavors concretes. Si creus que un jardí perfectament cuidat i ple de vida no és possible, nosaltres et bandegem aquesta idea. Et donem les pautes a seguir per retornar a la vida a totes les plantes i flors i podràs mantenir-ho sa i viu amb unes poques cures periòdiques.

Amb nosaltres podràs fer el disseny o adquirir l’estil de flor i planta que més t’agradi, ja que comptem amb un ampli catàleg de productes. A més, al nostre viver a Manresa també venem i distribuïm accessoris i articles relacionats, perquè així no t’hagis de preocupar per res. Llavors, plantes, arbres, fitosanitaris i suports de testos amb alguns dels articles més demandats pels nostres clients. No esperis més i vine a conèixer la nostra àmplia exposició d’articles.

Si és la primera vegada que acudeix a un viver i tens una gran quantitat de dubtes, no t’aclaparis, ja que a Viver Serra estem per ajudar-te. Pots demanar-nos tots els consells que vulguis i fer-nos qualsevol tipus de pregunta, et respondrem al moment, sempre amb un somriure al nostre rostre. Per a nosaltres, un client satisfet és la millor recompensa que podem tenir després de tota una vida dedicada al món de la planta i la flor.

SERVEIS PROFESSIONALS DE JARDINERIA

Piscines ecològiques
Plantes i arbres
Decoració floral

93 874 19 38

VIVER SERRA

  Carrer de Viladorada, 19,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 874 19 38