viver a manresa

Venda de plantes i arbres a Manresa

L’especialitat que tenim a Viver Serra consisteix en la venda i distribució de plantes i arbres a Manresa

Som un viver i, com a tal, ens dediquem a la venda i distribució de flors i plantes tant d’interiors com exterior. Treballem amb totes les varietats i amb els productes de temporada. Amb això, abastem pràcticament el 100% de les necessitats que puguin tenir els nostres clients, encara que també podem rebre encàrrecs i aconseguir el producte desitjat en el menor temps possible.

Treballem per a tot tipus de clients, des de particulars que desitgen fer un regal especial en forma de flors fins a despatxos professionals que vulguin tenir una decoració composta per plantes i empreses que necessiten ambientar un esdeveniment amb divertides flors. A més, també treballem el tema dels esdeveniments i els casaments. Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem informació detallada sobre les característiques del servei i tarifes.

Oferim serveis professionals de venda i distribució de plantes i arbres

ESTACIONAMENT
A Viver Serra disposem d’una àmplia zona d’estacionament, per la qual cosa podràs venir tranquil·lament en el teu vehicle i deixar tot el que compris en el maleter, sense cap tipus d’espera o trastorn.
REPARTIMENT
T’oferim el nostre servei de repartiment propi a la zona de Manresa, que és on ens trobem. Tenim vehicles condicionats pel transport de flors i plantes naturals. Sol·licita aquest servei
DECORACIÓ
A Viver Serra som especialistes en la realització de treballs relacionats amb la decoració d’esdeveniments. Casaments, batejos, comunions i festes són els esdeveniments que realitzem amb major freqüència.
TELEFLORA
Si desitges tenir un detall especial amb una persona de fora de Manresa pots encarregar-ho al nostre establiment, ja que som empresa col·laboradora de Teleflora, que fa entregues en l’àmbit internacional.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

VIVER SERRA

  Carrer de Viladorada, 19,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 874 19 38