Carrer de Viladorada, 19 - Manresa, 08243, Barcelona

Venda de plantes i arbres a Manresa

A Viver Serra som experts en la venda i distribució de plantes i arbres a Manresa

Venda de plantes i arbres a Manresa

 

El nostre viver a Manresa és el paradís per a tots els amants de les plantes, les flors i la jardineria en general.

Hem donat forma a un espai segur, ple de color, on els aromes de les flors s’uneixen a la multitud de colors de les plantes recentment brollades o els articles de decoració i accessoris.

En resum, el nostre viver en un lloc on sentir, on viure i on experimentar noves experiències.

T’ajudem a construir el teu jardí. Demana’ns assessorament

T’ajudem a donar forma al teu jardí d’una forma molt professional. Nosaltres et proporcionem les flors, plantes, eines, adobaments i productes fitosanitaris que vagis a necessitar i t’expliquem com has de fer-ho per obtenir els resultats esperats.

Tenir un jardí de somni és molt senzill, tan sols ha de venir a Viver Serra i deixa que els nostres professionals t’ajudin.

És molt habitual que fins a les nostres instal·lacions acudeixin professionals que desitgin decorar els seus espais interiors amb flors i plantes naturals.

Es tracta, sobretot, de despatxos i consultes que volen donar un aspecte de serietat, de serenitat i tranquil·litat. Les flors i plantes tenen moltes propietats i la relaxació és una d’elles, ja que un espai amb flors sempre és molt més acollidor que un sense 'vida natural'.

FLORS

Les flors donen vida a qualsevol espai. Posem a la teva disposició tantes flors d’interior, com d’exterior i de temporada. Indica’ns quines són les teves preferències i et mostrarem les opcions disponibles. A més, t’ajudem a dissenyar el teu jardí amb les flors de colors que més t’agraden. Aquesta primavera el teu jardí es convertirà en l’enveja de tot el veïnat.

PLANTES

Les plantes són el complement perfecte en espais interiors i exteriors. A més d’aportar oxigen, decorar i, en algunes ocasions, donar aroma a la zona, les plantes omplen de color i de vida qualsevol estada. Nosaltres t’ajudem amb la seva plantació, sistemes de reg i qualsevol altre assumpte que et preocupi. Es va acabar això de tenir flors i plantes faltes de vida!

ACCESSORIS

Una planta o flor bonica ha d’anar dipositada en un test apropiat a la seva mida i característiques, si a més a més és bonica i combina amb el teu estil decoratiu, molt millor, no creus? Al nostre viver trobaràs terres, adobaments, substrats i qualsevol altre element que necessita la teva planta de forma puntual o periòdica. Vine i dóna un cop d’ull a la nostra exposició d’articles.

El nostre viver a Manresa està a disposició sempre que necessitis una planta, flor o accessori de jardineria.

A més, pots venir tranquil·lament en el teu vehicle, ja que disposem d’una zona d’estacionament exterior. Per decorar, per donar aroma, per relaxar… PER A TOT EL QUE VULGUIS estan les nostres plantes i flors. Vine a conèixer-nos avui mateix!!