Carrer de Viladorada, 19 - Manresa, 08243, Barcelona

Decoració floral a Manresa

Sol·licita el nostre servei de decoració floral de tota classe d’espais i esdeveniments. Estem a Manresa

Decoració floral a Manresa

A Viver Serra som experts en decoració floral a Manresa, la qual cosa vol dir que t’acompanyem en els esdeveniments més importants que puguis tenir al llarg de la teva vida.

Les flors estan presents en la majoria dels moments rellevants de la nostra vida, com per exemple el dia del nostre casament o la comunió. A més, també són la forma d’expressar els sentiments per una persona amb la qual comencem una relació o per mostrar les condolences per la pèrdua d’un ser estimat.

La varietat d’opcions i esdeveniments en els quals estan presents les flors i els arranjaments florals és quasi tan extensa com la quantitat de flors i dissenys que donem a triar.

Si vols dir-li a algú que li vols amb un ram de flors que mai oblidarà, a Viver Serra ens encarreguem de tot. Fes la teva comanda directament al nostre establiment o trucant per telèfon al 938 741 938 i ens encarregarem de lliurar-li a qualsevol punt d’Espanya a través de Teleflora.

Arranjaments florals per a casaments

Decoració floral Manresa

Dins dels arranjaments, florals per esdeveniments hi ha un que destaca sobre tots els altres: el casament. Es tracta d’un dia inoblidable per als nuvis, en els quals les flors han d’estar presents durant pràcticament tot el dia.

Fem dissenys i arranjaments florals personalitzats per al dia del teu casament. Pots demanar-nos només el ram de núvia o sol·licitar el servei complet de flors per l’esdeveniment: adorns dels vehicles, flors per al cabell, ram de la núvia, presos per a nuvis i padrí, flors en el lloc de la cerimònia (església, jutjat o ajuntament) i decoració floral de les taules durant el banquet.

Com jauràs pogut veure són molts els detalls per tenir en compte i a Viver Serra ens ocupem de tot perquè així vosaltres només hàgiu d’estar pendent d’una única cosa: PASSAR-HO BÉ I GAUDIR.

Deixa volar a la teva imaginació i demana’ns el que més t’agradi, la qual cosa combina a la perfecció amb la vostra personalitat o el que realment vulguis. No pensis en què diran o què és el més apropiat (nosaltres et podem aconsellar), sinó en el que vols i et ve de gust.

Decoració floral de tota classe d’esdeveniments

A part de les noces, els nostres treballs de decoració floral a Manresa són molt variats.

Pots demanar-nos que ens fem càrrec de la decoració floral d’una església de forma setmanal, encarregar els nostres serveis perquè la teva consulta sempre tingui flors fresques o per adornar salons i menjadors del teu hotel, restaurant o casa rural.

A Viver Serra no posem límits al treball i ens adaptem a tot el que ens sol·licitis.

Som amants de tot el relacionat amb les flors i les plantes i estem encantats de poder servir-te i ajudar-te en tot el que demanis.

Recorda que, si vols veure en una persona alguna de les flors amb les quals treballem, pots venir a veure’ns fins al nostre viver, situat en el carrer de Viladorada, número 19 de Manresa.

ELS TEUS EXPERTS FLORISTES A MANRESA

A Viver Serra t’acompanyem en tots els esdeveniments que vulguis celebrar i adornar amb motius florals. Som experts en casaments, batejos, comunions, banquets i art floral funerari. Contacta amb nosaltres i demana’ns pressupost sense compromís.

VINE A VEURE’NS FINS AL NOSTRE VIVER