viver a manresa

Decoració floral a Manresa

Sol·licita el nostre servei de decoració floral de tot tipus d’espais i esdeveniment. Estem a Manresa

decoració floral a ManresaAl llarg de les nostres vides celebrem una sèrie d’esdeveniments que es converteixen en inoblidables per moltes raons. Estem parlant de la comunió, del bateig dels nostres fills o del nostre casament. Has pensat alguna vegada què tenen en comú tots aquests esdeveniments? A tots ells les flors i decoració floral adquireixen una importància molt destacada. Cap de nosaltres podem imaginar a una núvia acudint a l’altar sense el ram de flors entre les seves mans o un restaurant sense un petit centre floral a les seves taules.

Fem propostes diferents, sorprenents i originals

Aquí és on Viver Serra donem ales a la imaginació i et presentem les millors propostes de decoració floral a Manresa. Deixa a la teva imaginació volar i explica’ns el que més t’agrada, nosaltres li donarem forma a base de flors de primera qualitat i professionals per part d’un personal altament experimentat.

Quin tipus de treballs realitzem?

Com he comentat, a Viver Serra abastem pràcticament tots els treballs de decoració floral del mercat. Tan sols has de venir a conèixer-nos, explicar-nos el que havies pensat i et donarem les pautes i pressupost personalitzat.

Som especialistes en la decoració floral de:

Casaments
Batejos
Comunions
Banquets
Art floral funerari

 

VIVER SERRA

  Carrer de Viladorada, 19,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 874 19 38