Carrer de Viladorada, 19 - Manresa, 08243, Barcelona

Vinca de Madagascar

Benvolgudes amigues i amics del viver, en aquesta ocasió et parlarem d'una gran planta, la Catharanthus roseus, més coneguda com a Vinca de Madagascar.

És una planta originària de Madagascar, amb nombroses flors que actualment inclouen molts colors, tradicionalment eren blanques i rosades.
és una planta moderada de creixement, sol arribar a uns 50 cm. d'alçada,té unes fulles d'un verd fosc, intens, que contrasta molt amb les flors.
Comença la floració a mitjans de primavera i s'allarga fins que arriba el fred. Si la tenim una mica arrecerada, ens florirà durant tot l'any.
S'utilitza perfectament en un jardí plantada a terra i també a l'interior de casa, si té unes condicions lumíniques favorables.
El seu lloc perfecte és a semi ombra, però si és la primavera ,tardor o hivern, pot estar al sol.
Treballa molt bé amb un substrat universal, tot i que recomanem fer un bon drenatge, per tal que lliuri l'aigua sobrant.
El reg a la temporada de més calor, ha de ser freqüent, pràcticament cada dia i a la primavera i tardor aproximadament dos o tres cops per setmana. A l'hivern, reduir-lo a un cop per setmana.
La vinca, una planta molt fàcil de cuidar, de les que floreixen pràcticament tot l'any i que et donarà moltes satisfaccions.
Que tingueu un bon estiu, esperem aviat la vostra visita.