Carrer de Viladorada, 19 - Manresa, 08243, Barcelona

Tot sobre la palmera Kentia

Aquí et donem tots els detalls sobre una palmera molt admirada i vistosa: la Kentia

Palmera Kentia a Viver Serra

Kentia és la palmera que més s’utilitza per interiors, juntament amb l’Areca i la Chamaedorea. Una de les seves principals virtuts és que no exigeix molta llum i és perfecta per situar en els racons de qualsevol llar.

Es tracta d’una palmera molt resistent que es caracteritza, a més, pel seu port i elegància. Amb unes poques cures, podràs gaudir d’ella durant molts anys.

En climes càlids, sense gelades o amb gelades molt dèbils, es poden situar a l’exterior (com per exemple en jardins que estiguin a l’ombra o en patis i terrasses).

La Kentia pot resistir temperatures de fins a -5ºC sempre que estigui exposada a aquesta temperatura per poc temps (a penes unes hores). Es tracta d’una palmeta que creix molt lentament i, per això, el seu preu és elevat.

A més, és també resistent a l’escassa il·luminació natural que existeix en els habitatges (com més llum natural tingui, molt millor, ja que així creixerà més i més forta). No la col·loquis mai a prop de fonts de calor, com radiadors, ni tampoc a zones on hi hagi corrent d’aire fred.

Cures de la Kentia

  • Polvoritza amb aigua les fulles; especialment a l’estiu i també està en una estada que tingui calefacció a l’hivern (la sequedat de l’aire l’espatlla)
  • A l’estiu rega la planta dues vegades per setmana i 1 o 2 vegades al mes a l’hivern.
  • Comprova que la torreta drena bé l’aigua i que no es queda acumulada al fons.
  • Dóna una mica de fertilitzant líquid dissolt en la regadora, cada 10 dies, des de març fins a octubre.
  • Si la trasplantes, tingues molt compte amb la mota, ja que si es deteriora la planta es pot morir. Es tracta d’una de les palmeres més delicades a l’hora de trasplantar