Carrer de Viladorada, 19 - Manresa, 08243, Barcelona

Begònia Big

14 Juny 2022

Benvolgudes amigues i amics del Viver i el món de la jardineria en general, avui et volem presentar una planta espectacular, et parlem de la Begònia Benariensis o Big.

Aquesta varietat de Begònia originària del Brasil, és molt apreciada especialment per la seva gran floració i versatilitat. És una planta ornamental vigorosa, amb tiges carnoses i ramificades, les grans fulles ovals i arrodonides les quals són d'un color verd intens o bronze. També respecte al color de les flors ho trobem en gran varietat, passant del blanc fins al vermell més intens. 

Begònia Big

Begònia Big blanca

És una planta molt resistent i fàcil de cultivar, ideal per decorar jardins i balcons, per la seva tolerància a l'exposició solar (si està a ple sol les seves fulles seran més rogenques. Tolera també perfecte, a la semi ombra i l'ombra més tupida, per tant, podem considerar que és de les poques plantes que es poden ubicar a tot arreu.
També és molt utilitzada per a decorar alegrar i perfumar per alegrar i perfumar els interiors, on es troba molt còmode en espais ben il•luminats i on ens florirà durant tot l'any.

Les coses que hem de tenir en compte, és el reg que ha d'esser sempre moderat, evitant un excés d'aigua. També interessant posar-li un bon substrat universal de bona qualitat.
Tenint en compte que és força vigorosa, recomanem l'aplicació d'adob específic per a plantes de flor i sens dubte, no pararà de florir.
Et convidem al fet que ens visitis i coneixis aquesta meravellosa planta, estem segurs que serà una de les més ben valorades de casa teva.
Fins aviat