viver a manresa

Piscines ecològiques a Manresa

A Viver Serra som especialistes en la construcció de piscines ecològiques. Et sorprendrem

Piscines ecològiques a ManresaLes piscines ecològiques són una de les tendències que més demanden els clients avui dia. Es tracta, com el seu nom indica, d’una piscina composta per elements completament naturals, o el que és el mateix, és una piscina que no té cap component químic per al seu manteniment i cura. Amb aquest tipus de piscines es va acabar sortir de l’aigua amb els ulls irritats a causa del clor, la pell resseca o l’olor “com a lleixiu” que moltes vegades desprenem després d’un bany.

Especialistes en el disseny i construcció de piscines naturals i ecològiques

Piscines ecològiques a ManresaA Viver Serra som, precisament, especialistes en el disseny i construcció de piscines ecològiques a Manresa. Això vol dir que els professionals de la nostra empresa s’encarregaran de transformar la teva piscina convencional en una piscina ecològica en la qual es conjugui a la perfecció l’aigua, la flora i fins i tot la fauna aquàtica.

Les piscines convencionals, com tots sabem, tenen poc de naturals, ja que no hi ha més que veure la quantitat de components químics que es llancen a l’aigua perquè romangui clara i cristal·lina. Això pot semblar estèticament molt net, però en realitat es tracta d’un espai res natural i, per tant, res sostenible. Una de les millors alternatives és la reconversió d’aquest tipus d’espais en piscines naturals, que donaran un aspecte molt més barroc i romàntic i, a més, no farà malbé ni la pell ni els ulls de tots aquells que es banyin en ella.

Demana’ns pressupost i t’ho donarem sense compromís

Si vols gaudir d’un bany natural a plena naturalesa, posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix i et donarem tota la informació que ens sol·licitis. Sentir la naturalesa de prop i donar-se un bany en una piscina que més aviat sembli un llac o un petit riu no és tan complicat com penses. Truca’ns i et facilitarem un pressupost personalitzat, fet a la teva mesura.

 

VIVER SERRA

  Carrer de Viladorada, 19,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 874 19 38