viver a manresa

Para exterior

Substrat àcid Batlle 40L+10L

El substrat per a plantes acides de batlle està pensat per estimular la floració de plantes que requereixen substrats àcids, com les begònies, gardenies o azalees.

Terra ecològica Viver Serra 30 L

El substrat ecològic Viver Serra amb el segell de qualitat Ecolabel és un substrat d'alt valor orgànic per a tot tipus d'arbres i plantes tant d'interior com exterior. Proporciona una molt bona retenció d'aigua i una correcte estimulació de les arrels.

Sauló 30 L

El sauló es la terra arenosa que s'obté de la descomposició del granit. S'utilitza com a material drenat per a compostar terres, substractes de cultiu i millorar la textura dels substrats. Evita la presència de fang, ja que te una gran permeabilitat.

Recebo per a gespa

El recebo és un material totalment orgànic especial per abonar la gespa. Està format sorra rentada i fertilitzants orgànics descompostos que faciliten un bon creixement de la gespa a la vegada que es pot utilitzar com a mantell de cobertura.

Compostat de fems Agroviver

Els fems compostats de la casa Agroviver contenen 100% fems compostats. PH 9,1 . Format de 50 Litres. Substrat de cultiu de clase A.

Fems de cavall pur 50 L

Els fems de cavall Tierraflor son dues vegades més concentrats que els fems frescos. Enriqueix el substrat amb materia orgànica i augmenta l'activitat biològica necessària per fertilitzar la terra. Contribueix al rendiment i la qualitat de les collites.

Substrat de cultiu universal Flor Natura 50 L

Flor natura ha creat el substrat universal definitiu, un substrat que aporta materia vegetal orgànica compostada amb gran concentració d'hummus de cuc. Aporta qualitat necessària per el desenvolupament i creixement de la planta amb una bona retenció de drenatge fàcilment asimilable.

Substrat universal Profesional Batlle 70 L

Aquest substrat presenta unes altes prestacions i gran eficàcia per el desenvolupament de les nostres plantes. Està enriquida amb fertilitzants. Està format per una barreja de torba rossa, fibra de coco, torba negra, perlita, accelerador radicular i fertilitzant fosforat. Proporciona òptims resultats a la plantació, transplant o desenvolupament de qualsevol planta.

Crosta decorativa

La crosta decorativa de MASO garden decorarà qualsevol espai donant un ambient rústic. És natural i ecològica i millora la composició del substrat. Es pot utilitzar per regular la temperatura del substrat.

Crostes de pí decoratives

Trossos de crosta de pi de diferents tamanys completament seleccionades per entorns paisatgistcs professionals. Presenten un aspecte decoratiu esparcides per els parterres de flors al voltant dels arbres. Assegura gran opacitat degut a la seva estructura fibrosa.

Substrat universal compacte Batlle 25L

El substrat universal compacte Batlle de sempre en un format més comprimit i facil de portar. És el mateix substrat clàssic de sempre amb terra fertilitzada i estimulant d'arrels. Aporta una excelent relació entre retenció d'aigua i aireig del substrat. Ideal per a cultivar tant a interior com a exterior. Substrat idoni per a la gran majoria d'espècies.

Substrat volcànic TerraFlor

El substrat volcànic facilita la porositat del substrat i augmenta l'aireació. Evita que la teva planta acumuli aigua retinguda. Especial per a decorar camins, parterres, jardineres, etc.

Substrat volcànic Flor Natura 10L

La barreja de substrats orgànics junt amb aquest substrat proporcionarà una terra de millor qualitat rica en nutrients per al creixement de la gran majoria de les plantes. Material sec, també es pot utilitzar amb plantes artificials.

Terra de castany

La terra de castany es una terra vegetal abonada i molt àcida especialment recomanada per al cultiu de plantes acidòfiles com hortènsies, begonies, camelies, gardenies o azalees.

VIVER SERRA

  Carrer de Viladorada, 19,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 874 19 38