viver a manresa

Fitosanitaris

Tractament biològic contra la Mosca Blanca

És un producte natural totalment biodegradable. Els olis vegetals actuen com a fortificant de les defenses de les plantes i substitutiu de les hormones reals bloquejant el sistema endocrí de la mosca blanca, reduint la seva capacitat reproductiva. És altament efectiu en el control de Mosca Blanca i Tuta Absoluta del tomàquet, plantes ornamentals, hortalisses i fruites de la llar. Està indicat com a producte apte per al cultiu ecològic.

Fitofortificant ecològic anti-fongs

Fitofortificant ecològic antifongs. Preveu i evita els fongs i les enfermetats fúngiques.
És una barreja de components amb acció preventiva contra els fongs que actuen com a revitalitzant i protector. Presenta tres formes d'acció, millora les defenses naturals de la planta gràcies a les fitohormones vegetals, actua com a repelent natural dels fongs i reforça les cutícules ajudat a combatre i eliminar l'aparició de fongs

Fertilitzant Especial per Geranis

L'abono especial per a geranis amb fems líquids proporciona una vigorosa i abundant floració dels geranis i plantes florals com les begonies, coleus, crisantems, petunies, primavera salvia i altres. La seva especial composició ideada per a plantes florals reforça les arrels i aporta intensos colors a fulles i flors.

Bio-Contro Tractament d'Insectes biológic.

És un preventiu i curatiu contra insectes i plagues de les plantes ornamentals i fruiters. És totalment biodegradable. Está indicat com a producte apte per al consum ecològic. Actua per contacte, eliminant el pulgó, mosca blanca, orgues, aranyes i àcars en diversos cultius d'hortalisses, arbustos i ornamentals, fruiters, pins, etc.

VIVER SERRA

  Carrer de Viladorada, 19,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 874 19 38