Para exterior

Consultar precio prod_534257_.jpg

Substrat àcid Batlle 40L+10L

El substrat per a plantes acides de batlle està pensat per estimular la floració de plantes que requereixen substrats àcids, com les begònies, gardenies o azalees.
Consultar precio prod_534957_.jpg

Terra ecològica Viver Serra 30 L

El substrat ecològic Viver Serra amb el segell de qualitat Ecolabel és un substrat d'alt valor orgànic per a tot tipus d'arbres i plantes tant d'interior com exterior. Proporciona una molt bona retenció d'aigua i una correcte estimulació de les arrels.
Consultar precio prod_534974_.jpg

Sauló 30 L

El sauló es la terra arenosa que s'obté de la descomposició del granit. S'utilitza com a material drenat per a compostar terres, substractes de cultiu i millorar la textura dels substrats. Evita la presència de fang, ja que te una gran permeabilitat.
Consultar precio prod_534975_.jpg

Recebo per a gespa

El recebo és un material totalment orgànic especial per abonar la gespa. Està format sorra rentada i fertilitzants orgànics descompostos que faciliten un bon creixement de la gespa a la vegada que es pot utilitzar com a mantell de cobertura.
Consultar precio prod_534976_.jpg

Compostat de fems Agroviver

Els fems compostats de la casa Agroviver contenen 100% fems compostats. PH 9,1 . Format de 50 Litres. Substrat de cultiu de clase A.
Consultar precio prod_534980_.jpg

Fems de cavall pur 50 L

Els fems de cavall Tierraflor son dues vegades més concentrats que els fems frescos. Enriqueix el substrat amb materia orgànica i augmenta l'activitat biològica necessària per fertilitzar la terra. Contribueix al rendiment i la qualitat de les collites.
Consultar precio prod_534981_.jpg

Substrat de cultiu universal Flor Natura 50 L

Flor natura ha creat el substrat universal definitiu, un substrat que aporta materia vegetal orgànica compostada amb gran concentració d'hummus de cuc. Aporta qualitat necessària per el desenvolupament i creixement de la planta amb una bona retenció de drenatge fàcilment asimilable.
Consultar precio prod_534983_.jpg

Substrat universal Profesional Batlle 70 L

Aquest substrat presenta unes altes prestacions i gran eficàcia per el desenvolupament de les nostres plantes. Està enriquida amb fertilitzants. Està format per una barreja de torba rossa, fibra de coco, torba negra, perlita, accelerador radicular i fertilitzant fosforat. Proporciona òptims resultats a la plantació, transplant o desenvolupament de qualsevol planta.
Consultar precio prod_534246_.jpg

Crosta decorativa

La crosta decorativa de MASO garden decorarà qualsevol espai donant un ambient rústic. És natural i ecològica i millora la composició del substrat. Es pot utilitzar per regular la temperatura del substrat.
Consultar precio prod_534247_.jpg

Crostes de pí decoratives

Trossos de crosta de pi de diferents tamanys completament seleccionades per entorns paisatgistcs professionals. Presenten un aspecte decoratiu esparcides per els parterres de flors al voltant dels arbres. Assegura gran opacitat degut a la seva estructura fibrosa.
Consultar precio prod_534249_.jpg

Substrat universal compacte Batlle 25L

El substrat universal compacte Batlle de sempre en un format més comprimit i facil de portar. És el mateix substrat clàssic de sempre amb terra fertilitzada i estimulant d'arrels. Aporta una excelent relació entre retenció d'aigua i aireig del substrat. Ideal per a cultivar tant a interior com a exterior. Substrat idoni per a la gran majoria d'espècies.
Consultar precio prod_534250_.jpg

Substrat volcànic TerraFlor

El substrat volcànic facilita la porositat del substrat i augmenta l'aireació. Evita que la teva planta acumuli aigua retinguda. Especial per a decorar camins, parterres, jardineres, etc.

Consultar precio prod_534251_.jpg

Substrat volcànic Flor Natura 10L

La barreja de substrats orgànics junt amb aquest substrat proporcionarà una terra de millor qualitat rica en nutrients per al creixement de la gran majoria de les plantes. Material sec, també es pot utilitzar amb plantes artificials.
Consultar precio prod_534252_.jpg

Terra de castany

La terra de castany es una terra vegetal abonada i molt àcida especialment recomanada per al cultiu de plantes acidòfiles com hortènsies, begonies, camelies, gardenies o azalees.

VIVER SERRA

  Carrer de Viladorada, 19,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 874 19 38