viver a manresa

Menta


Procedent de regions asiàtiques com l'antiga Mesopotàmia i Egipte.

És una planta de creixement ràpid molt utilitzada tant com a condiment alimentari com a solució mèdica a problemes estomacals i digestius.

Posseeixen arrels i tiges robustes i vigorosos, i estolons que creixen sota terra i originen noves plantes.

Les flors petites i de color lila blavós, que s'obren a final de l'estiu, apareixen agrupades en espigues cilíndriques.

Floreix a l'estiu. Hi ha nombroses espècies i varietats de menta.

És una planta típica de la cuina anglesa, en plats de caça i xai, i també de verdures. La menta s'utilitza tant fresca com seca ja que no perd el seu aroma. A més del conegudíssim te a la menta que tant agraden els països àrabs, la menta és un magnífic guarniment d'amanides, xai i verdures, en les faves és deliciosa.

Utilitzada en petites quantitats congenia pràcticament amb totes les herbes i espècies de la cuina. Totes les mentes tenen un intens aroma i produeixen una sensació de frescor a la boca.

A la cuina se sol utilitzar per acompanyar xai, amanides de cogombre, patates noves, marisc, pèsols i és un ingredient de la salsa agredolça anglesa. La salsa de menta, en què es combina l'herba picada amb vinagre com a acompanyament del be rostit, és l'anunci tradicional de la primavera a la Gran Bretanya.

Una branqueta de menta pot afiadirse quan es cuinen patates, pèsols, carbassons nous i moltes altres verdures.


Sense Preu
Sense comentaris
Procedent de regions asiàtiques com l'antiga Mesopotàmia i Egipte.

És una planta de creixement ràpid molt utilitzada tant com a condiment alimentari com a solució mèdica a problemes estomacals i digestius.

Posseeixen arrels i tiges robustes i vigorosos, i estolons que creixen sota terra i originen noves plantes.

Les flors petites i de color lila blavós, que s'obren a final de l'estiu, apareixen agrupades en espigues cilíndriques.

Floreix a l'estiu. Hi ha nombroses espècies i varietats de menta.

És una planta típica de la cuina anglesa, en plats de caça i xai, i també de verdures. La menta s'utilitza tant fresca com seca ja que no perd el seu aroma. A més del conegudíssim te a la menta que tant agraden els països àrabs, la menta és un magnífic guarniment d'amanides, xai i verdures, en les faves és deliciosa.

Utilitzada en petites quantitats congenia pràcticament amb totes les herbes i espècies de la cuina. Totes les mentes tenen un intens aroma i produeixen una sensació de frescor a la boca.

A la cuina se sol utilitzar per acompanyar xai, amanides de cogombre, patates noves, marisc, pèsols i és un ingredient de la salsa agredolça anglesa. La salsa de menta, en què es combina l'herba picada amb vinagre com a acompanyament del be rostit, és l'anunci tradicional de la primavera a la Gran Bretanya.

Una branqueta de menta pot afiadirse quan es cuinen patates, pèsols, carbassons nous i moltes altres verdures.


VIVER SERRA

  Carrer de Viladorada, 19,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 874 19 38